Gouden manager

De manager leert in deze leiderschapstraining zijn of haar teamleden te inspireren en te motiveren vanuit contact, verbinding en afstemming. Bewustwording van eigen gedrag en het effect daarvan op anderen loopt als de rode draad door dit trainingsprogramma. De manager maakt zich principes eigen waarmee hij of zij de ontwikkeling van hun teamleden weet versnellen vanuit saamhorigheid en betrokkenheid.

De 2 daagse online- en offline training bestaat uit; waardevolle inzichten, persoonlijke analyses & tips, praktijk voorbeelden en pakkende oefeningen voor persoonlijke ontwikkeling.

Aantal deelnemers per groep in overleg. 

Gouden team

De teamleden doorlopen tijdens deze teamtraining het team-ontwikkelproces van stormen, vormen, normeren en presteren. Op empowerde wijze nemen ze de verantwoordelijkheid van eigen inbreng. Na het trainingsprogramma zijn de deelnemers in staat om van klanten terugkerende ambassadeurs te maken.

De 2 daagse online- en offline training bestaat uit; motivatie-analyse, talent-analyse, persoonlijk leerplan, oefeningen en eindpresentatie door het team.

Aantal deelnemers per groep in overleg. 

Met plezier van elkaar leren. Niet omdat het moet, maar omdat medewerkers dit zelf willen. 

Gouden verkoper

Een online- en offline verkoop trainingsprogramma die de deelnemers leert contact maken met klanten, zich te verbinden en af te stemmen. De focus ligt op relatiebouw en hoe de ontvangen persoonlijke informatie van klanten te koppelen aan bewuste- en onbewuste koopverlangens. Het 5 stappenplan ‘Je laat omzet liggen’ loopt als rode draad door het trainingsprogramma.

Na de 2 daagse training krijgen de kandidaten de gelegen hun kennis te online te toetsen. Bij slagen verdienen zij het certificaat ‘GoudenVerkoper’.

Aantal deelnemers per groep in overleg. 

Meten

Met plezier de vinger aan de pols. Data geeft input voor het plan van aanpak en dient als nulmeting om de progressie te meten.

Inspireren

Een seminar voor iedereen die zich wil verbeteren in het contact, de verbinding en het afstemmen op elkaar en klanten. Klantgerichtheid bekeken door de bril van de klant.  

Trainen

Geen trainingskunstjes vanuit modellen, maar authentiek vanuit het hart, met de focus op  talentontwikkeling en innovatie. Online- en offline trainingen.

Uitblinken

Vertrouwen zit in jezelf door trouw te zijn aan je eigen gevoel. De mate van vertrouwen hebben in elkaar als team maakt dat een bedrijf uitblinkt of onzichtbaar is.