Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

sluiten

ga voor goud

Jouw bedrijf 100% in flow door:
 inspiratie seminars, training, coaching!

LEES meer 

>20 jaar consultant en inspirator bij toonaangevende bedrijven!

Herkenbaar?

Haal je onvoldoende resultaat uit je onderneming? Ben je de drive even kwijt om te vlammen? Vindt jouw management team het lastig om hun managers op empowerde wijze leiding te geven?

Hoe zou het zijn als je team op en top gemotiveerd is om het uiterste uit hun inspanningen te halen en jij weer meer plezier zou hebben in je dagelijkse werkzaamheden?

Mijn aanpak helpt jouw resultaten door het dak te laten gaan en met nog meer passie te gaan ondernemen.

lees meer
Gelukkig zaken doen?
nu bekijken

Een bedrijf runnen is zorgen dat de klanten jóu de business gunnen!

Seminar

Inspiratieboost voor je business

Verruim je gezichtsveld en laat je verrassen tijdens mijn seminar 'Dichter bij je klant'. Ik schut je wakker met essentiële eye openers, krachtige praktijk voorbeelden en inspirerende tips om de volgende dag te kunnen toepassen. Informeel, vol enthousiasme en gericht op positief resultaat!

LEES MEER

Training

Bouwen aan een succesvolle onderneming

Laat je bedrijf groeien zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Vergeet die marginale omzetstijging en denk groter! Maak kennis met mijn ‘Ga voor Goud’ trainingsprogramma's. Een totaal programma dat focust op het continue proces van klantcontact-verbetering waardoor je bedrijf gaat stromen als nooit tevoren.   

LEES MEER
FREE E-Books
nu bekijken

Marco van Drunen (Superdry)

“Ad laat managers bewust worden over hun gedrag door zelfreflectie op een manier die dicht bij hunzelf staat.” 

Rob Schalker 
(A fish named Fred)

“Ad is een natuur talent. Hij kan op een hele makkelijk casual manier uitleggen hoe gesprekken in elkaar steken, hoe dat aan de rationele kant gaat en hoe dat aan de emotionele kant gaat.”

Peter van Maagdenberg (Gebo groothandel)

"Ad is Passie, plezier en verbinding. Daar heeft hij ons management afgelopen 3 jaar in getraind en gecoached, én met succes!"

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!