Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

sluiten

GA VOOR GOUD 

consulting - training - coaching
voor CEO, COO, DGA en management team. 

LEES meer 

20 jaar consultant en inspirator bij toonaangevende bedrijven in Nederland!

Herkenbaar?

Haal je niet het resultaat uit jouw onderneming die je zou willen? Ben je de drive even kwijt om te vlammen? Vindt jouw management team het lastig om hun managers op empowerde wijze leiding te geven?

Hoe zou het zijn als je weer meer plezier zou hebben in je dagelijkse werkzaamheden? Je team op en top gemotiveerd is om het uiterste uit hun inspanningen te halen?

Mijn aanpak helpt jouw resultaten door het dak te laten gaan en met nog meer passie te gaan ondernemen.

MEER LEZEN OVER MIJN AANPAK
Gelukkig zaken doen?
nu bekijken

Een bedrijf runnen, is zorgen dat de klanten jóu de business gunnen!

Seminars

Een inspiratieboost voor je business

Kom los van je dagelijkse tunnelvisie en laat je verrassen tijdens één van mijn seminars. Tijdens deze seminars word je wakker geschud met essentiële eye openers, krachtige praktijk voorbeelden en inspirerende tips om de volgende dag te kunnen toepassen. Dit alles op z'n Ad's: informeel, vol enthousiasme en gericht op positief resultaat!

Agenda 2022
Reserveer alvast jouw plek !

Meer lezen

Programma

Bouwen aan een succesvolle onderneming

Laat je bedrijf groeien zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Vergeet die marginale omzetstijging en denk groter! Maak kennis met de ‘Ga voor Goud’ trainingsprogramma's van Shop Academy. Een totaal programma dat focust op het continue proces van klantcontact-verbetering waardoor je bedrijf gaat stromen als nooit tevoren.   

Meer lezen
Bookshop
nu bekijken

Marco van Drunen (Superdry)

“Ad laat managers bewust worden over hun gedrag door zelfreflectie op een manier die dicht bij hunzelf staat.” 

Rob Schalker 
(A fish named Fred)

“Ad is een natuur talent. Hij kan op een hele makkelijk casual manier uitleggen hoe gesprekken in elkaar steken, hoe dat aan de rationele kant gaat en hoe dat aan de emotionele kant gaat.”

Peter van Maagdenberg (Media Markt)

"Ad is Passie, plezier en verbinding. Daar heeft hij ons management afgelopen 3 jaar in getraind en gecoached, én met succes!"

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!