Wie ik ben

Mijn naam is Ad van Beek en ben mijn hele leven werkzaam in de retail. Als 15 jarige jongen begonnen met kleerhangers bundelen en 14 jaar later eindverantwoordelijk voor 35 winkels. Ik werk vanuit enthousiasme en toewijding en vind het leuk om mensen energie te geven. Mijn brein is creatief, denkt buiten de lijntjes en mijn onbevangenheid maakt dat ik de dingen anders doe dan anderen. Door mijn jaren lange ervaring heb ik een duidelijke en afwijkende visie op de retail ontwikkeld die werkt.

Gaan we Kennis maken?

Klanten blij maken

22 jaar geleden heb ik mijn ondernemersvleugels uitgeslagen en startte ik mijn opleidingsinstituut en trainingsbureau Shop Academy. Mijn missie: Nederland leuker maken door ondernemers in de retail te helpen aan meer blije klanten (en terug te laten komen) en meer gelukkige en betrokken medewerkers. Dat is gelukt! Shop Academy is groeiend door het openhartig delen van onze waarden en het leveren van bijdragen aan het succes van diverse retailers.. www.shopacademy.nl

 Seminar's voor iedereen die zich wil verbeteren in het contact met klanten.
Meer lezen

Waarom winkels

Winkels spelen een belangrijke rol in onze maatschappij. Dagelijks gaan miljoenen klanten uit alle lagen van de bevolking naar winkels. De invloed van winkels op ons ‘sociale moraal’ is enorm en wordt vaak onderschat. Ik help retailers deze ‘waarde’ te herkennen en om te zetten tot een multiplier naar succes! Dat is waarom ik geloof in de kracht van winkels en het principe van de wederkerigheid: wat je geeft krijg je terug.

Toekomst van winkels!

‘Blije’ winkels maken de retail economisch gezond, duurzaam, saamhorig, bloeiend, krachtig en veilig.  Dat is voor mij de toekomst van winkels. We ontwikkelen omgangsvormen en (online) methoden die ons helpen meer happy te zijn met blije klanten als resultaat. De fysieke winkel als nieuw concept. Waar beleving, ontmoeting en ontdekking centraal staan en medewerkers de sleutel naar goud!

20 jaar trainer en inspirator bij toonaangevende bedrijven in Nederland!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!