Wie ben ik?

Van kinds af aan stroomt het ondernemersbloed door mijn aderen. Na de handelsschool begon mijn carrière in de detailhandel. Mijn toewijding, enthousiasme en onbevangenheid werkt aanstekelijk en geeft mensen energie en inspiratie. Mijn brein is creatief, denkt buiten de lijntjes en maakt dat ik de dingen anders doe dan anderen.

leuk, laten we afspreken!

Wat doe ik?

De ruggengraat van je bedrijf zijn de mensen die er werken. Door ervoor te zorgen dat hun kernkwaliteiten perfect aansluiten op de bedrijfsvisie en -cultuur, verhoog je de betrokkenheid, productiviteit, creativiteit en het eindresultaat. Dat is waar mijn passie ligt: het vinden, trainen en begeleiden van de juiste mensen. Met mijn bewezen methode van werving, inspirerende seminars en intensieve training en coaching in persoonlijke ontwikkeling, creëer ik een omgeving waarin iedereen kan gedijen en groeien. Als je op zoek bent naar een manier om je team te versterken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen sta ik klaar om je te helpen.

Seminars voor iedereen die zich wil verbeteren in het contact met klanten.
LEES MEER

Waarom doe ik dat?

Elke opdracht ervaar ik als een avontuur en uitdaging, ieder op zijn eigen wijze. Het is de spanning en de ontdekking van mogelijkheden die mijn hart sneller laat kloppen. Als talent groeit word ik blij. Ik geniet als de kwaliteit toeneemt en er flow ontstaat in saamhorigheid en verbondenheid. De voorpret en de weg ernaar toe is één groot feest.

Wat levert jou dat op?

Passie, plezier, positieve energie, drive, rust, structuur, saamhorigheid en organische groei. Dat is wat het jou oplevert. Wat het je ‘kost’? Inzet, aandacht, tijd, verbinding, openheid, eerlijkheid en zuiverheid. Zonder groei geen bloei. Geef dit veranderingsproces de tijd en ruimte zodat het kans krijgt zich te wortelen.

>20 jaar consultant en inspirator bij toonaangevende bedrijven!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!