Wie ik ben

Ik ben Ad en leef alweer 55 jaar samen met dat ‘baldadige jongetje’ ín mij. Meestal komt hij te voorschijn als het over marketing gaat. Zijn onbevangen brein gaat dan met mij op de loop en neemt mij mee in zijn creatieve avonturen. Ik ben getrouwd met Marieke. Elke dag geniet ik (of juist niet) van de stuiterende hormonen van onze twee zoons.

Gaan we Kennis maken?

Klanten blij maken

Heel mijn werkend leven ben ik actief in sales. Wat ik daar leuk aan vind is om klanten blij te maken met het onverwachte. Klanten in de watten leggen, ze grenzeloos blij te verrassen zodat ze geraakt worden en weer terugkomen. Dat is de reden dat ik 20 jaar geleden als zelfstandig ondernemer mijn vleugels heb uitgeslagen om in volledige vrijheid in de flow te komen van het zakendoen. Ik help bedrijven aan méér omzet door méér gelukkige klanten en méér gelukkige en betrokken medewerkers.

 Seminar's voor iedereen die zich wil verbeteren in het contact met klanten.
Meer lezen

The why

Sinds het overlijden van mijn vader sta ik meer stil bij het leven, kijk ik anders en stel mezelf vragen als ‘Waarom doe ik de dingen die ik doe? Wie ben ik? Waar word ik gelukkig van?’ Steeds meer ontdek ik hoe mooi mensen zijn, hoe we met elkaar zijn verbonden. Ik zie ook de pijn, het verdriet en de onmacht om te verbinden. Dat raakt me en voel het verlangen deze mensen te helpen zich gelukkiger te voelen, door te kúnnen verbinden, met zichzelf en anderen.

‘Blije mensen maken de wereld economisch gezond!’

Blije mensen, dat is voor mij de toekomst! Blije mensen maken de wereld economisch gezond, duurzaam, saamhorig, bloeiend, krachtig en veilig. We ontwikkelen technieken die ons helpen meer happy te zijn. We leren van elkaar, staan open en komen tot innerlijke groei. Ik heb 100% vertrouwen in de toekomst omdat ik geloof in mezelf, en in ons! Dat is waar de magie zijn werk doet.

20 jaar trainer en inspirator bij toonaangevende bedrijven in Nederland!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Aanmelden