Wie ik ben

Van kinds af aan stroomt het ondernemersbloed door mijn aderen. Na de handelsschool begon mijn carrière in de detailhandel. Mijn toewijding, enthousiasme en onbevangenheid werkt aanstekelijk en geeft mensen energie en inspiratie. Mijn brein is creatief, denkt buiten de lijntjes en maakt dat ik de dingen anders doe dan anderen.

Gaan we Kennis maken?

Wat ik doe

Ondernemers die open staan voor persoonlijke ontwikkeling help ik aan blije betrokken directieleden en leidinggevenden door ze als individu maar ook als team met frisse blik naar zichzelf en de organisatie te laten kijken. Ik geef ze nieuwe inzichten, leer ze vaardigheden en gedrag waardoor talent als een inktvlek over de organisatie vloeit en verankert. 

 Seminar's voor iedereen die zich wil verbeteren in het contact met klanten.
Meer lezen

Waarom ik dat doe

Elke opdracht ervaar ik als een avontuur en uitdaging, ieder op zijn eigen wijze. Het is de spanning en de ontdekking van mogelijkheden die mijn hart sneller laat kloppen. Als talent groeit word ik blij. Ik geniet als de kwaliteit toeneemt en er flow ontstaat in saamhorigheid en verbondenheid. De voorpret en de weg ernaar toe is één groot feest.

Wat het jou oplevert

Passie, plezier, positieve energie, drive, rust, structuur, saamhorigheid en organische groei. Dat is wat het jou oplevert. Wat het je ‘kost’? Inzet, aandacht, tijd, verbinding, openheid, eerlijkheid en zuiverheid. Zonder groei geen bloei. Geef dit veranderingsproces de tijd en ruimte zodat het kans krijgt zich te wortelen.

20 jaar consultant en inspirator bij toonaangevende bedrijven in Nederland!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!