Inspiratieboost voor je business

Verruim je gezichtsveld en laat je verrassen tijdens mijn seminar 'Dichter bij je klant'. Ik schut je wakker met essentiële eye openers, krachtige praktijk voorbeelden en inspirerende tips om de volgende dag te kunnen toepassen. Informeel, vol enthousiasme en gericht op positief resultaat. Maak een belafspraak en ervaar het!

Gun jezelf een bijzondere ervaring waarvan je denkt: Wow.. had ik dit maar eerder gedaan!

Seminars 

'Dichter bij je klant'

Of je nou in de retail werkt, financiële- en zakelijke dienstverlening, horeca of overheid, klanten willen gezien worden, zich welkom voelen. Als je dat goed doet dan wordt een klant zo geraakt dat hij niet meer bij je weg wilt. Ik leer je graag hoe dat te doen, bekeken vanuit de ogen van de klant.

'Dichter bij je team'

Het enige wat je hoeft te doen is naar klanten te luisteren, daarvoor zoeken ze contact, om net dat beetje meer. Leg klanten in de watten, verwen ze tot achter de komma.  Verkoop geen producten of diensten maar laat klanten zichzelf kopen. Wat ik daarmee bedoel? Dat laat ik je graag ervaren tijdens het seminar.

'Dichter bij jezelf'

Laat klanten een beetje verliefd worden op jou en je bedrijf. Spreek het kind aan in jezelf, roep die onbevangenheid in je op en ga lekker spelen met je klanten. Zoek naar wat de ander bevalt, wakker van ligt, niet zegt maar wel uitstraalt. Een ontdekkingsreis in de verlangens van je klanten met passie en plezier. Je gaat het meemaken!

20 jaar consultant en inspirator bij toonaangevende bedrijven!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!