Inspiratie seminar
‘Dichter bij je Klant’
LATEN WE BELLEN

Ruim 30 jaar in de retail actief waarvan 20 jaar trainer
en inspirator bij toonaangevende retail bedrijven!

Haal meer uit je klant!

Gezellig met je team een avondje lachen en leren over klantenservice en bediening in je eigen bedrijf of op een andere locatie?

In ontspannen setting je team inspireren op een bijzondere manier, namelijk via de ogen van de verborgen camera van de klant, misschien zelfs wel hún klant:))

2 uur lang essentieel eye-openers, krachtige praktijkvoorbeelden en inspirerende tips en tricks om direct de volgende dag toe te kunnen passen. Een sales seminar waar nog lang over nagesproken wordt.

“Als je wilt dat mórgen anders is dan gisteren dan moet je vandáág je actie veranderen!”

Dit ga je leren!

Het seminar laat je hart sneller kloppen. Je raakt meer bewust wat contact, verbinding en afstemming met klanten en collega’s voor jou betekent, door te voelen, te denken en te doen. Het maakt je een vrijer mens. Tijdens het seminar gaan we praktisch aan de slag met wat oefeningen uit de flow-methode als onderdeel uit mijn 'Ga voor Goud’ trainingsprogramma's. Het seminar maakt je blij.

INZICHT

Je krijgt inzicht in jezelf en ontdekt hoe je kunt verdiepen in het contact met jezelf en de klant. 

ERVAREN

Je ervaart wat de flow-methode met je doet door het in de praktijk te brengen. Niet individueel maar met andere deelnemers in de zaal. Niet lezen en vergeten, maar horen, zien, voelen en doen.

ONTDEKKEN

Je ontdekt dat persoonlijke ontwikkeling leuk is en dat er meer ruimte is om te groeien dan je had gedacht. Je gaat met een wow gevoel terug naar je winkel en popelt om met het geleerde aan de slag te gaan.

Deze bedrijven gingen je voor: