Virtuele leeromgeving 

Een subsidiabel online leerplatform voor talentontwikkeling, innovatie en team inspiratie. De kandidaten doorlopen een talent- en motivatie test, matchen de uitslag aan hun functieprofiel en doorlopen de op maat gemaakte online en offline interventies zoals: video-learning, e-learning, coaching en groepstraining. 

Intrinsiek motivatie

Op het leerplatform kiest elke kandidaat zijn eigen leerpad, elk op zijn eigen manier en tempo, passend bij wat hij nodig heeft voor continue verbetering en groei, aansluitend bij de visie, missie en doelstellingen van je bedrijf. Daar worden kandidaten blij en gelukkig van.

Met plezier van elkaar leren. Niet omdat het moet, maar omdat medewerkers dit zelf willen. Dat is het succes van het online leerplatform.

Gelukkig zakendoen

Blije medewerkers maken de klanten blij en veroorzaken een financieel effect van factor 3.4 (bron: Q&A) Dat betekent drie komma vier keer méér dan wanneer medewerkers en klanten onvoldoende blij zijn. De vraag is, hoe blij zijn jouw medewerkers en hoeveel groei is daarin mogelijk?

Meten

Met plezier de vinger aan de pols. Data geeft input voor het plan van aanpak en dient als nulmeting om de progressie te meten.

Inspireren

Seminars voor iedereen die zich wil verbeteren in het contact, de verbinding en het afstemmen op elkaar en klanten. Klantgerichtheid bekeken door de bril van de klant. 

Trainen

Geen trainingskunstjes vanuit modellen, maar authentiek vanuit het hart, met de focus op  talentontwikkeling en innovatie.

Uitblinken

Meer of minder vertrouwen maakt het verschil tussen groei of daling van het marktaandeel. Vertrouwen hebben in elkaar, door trouw te zijn aan jezelf.