Gun jezelf een bijzondere ervaring waarvan je denkt: Wow.. had ik dit maar eerder gedaan!

Een inspiratieboost voor je business

Kom los van je dagelijkse tunnelvisie en laat je verrassen tijdens één van mijn seminars. Tijdens deze seminars word je wakker geschud met essentiële eye openers, krachtige praktijk voorbeelden en inspirerende tips om de volgende dag te kunnen toepassen. Dit alles op z'n Ad's: informeel, vol enthousiasme en gericht op positief resultaat!

Dichter bij je Klant

Klantverbinding, bekeken door de bril van de klant. Een Seminar voor iedereen die zich wil verbeteren in het contact met klanten. Hoe maak je contact? Wat remt het af? Hoe verbeter je het contact? Wat voor effect heeft jouw houding & gedrag op het contact met je klant? Dichter bij je klant begint met dichter bij jezelf. Een inspirerend Seminar dat je raakt, leert, én die je helpt aan méér blije en kopende klanten.

Have fun make Profit

Tijdens dit follow-up seminar leer ik je over houding & gedrag in relatie tot de stappen van het verkoopproces. Je ontdekt en ervaart de verschillen tussen contact en verbinding. Je gaat doen wat het dichtst bij jou past, ontdekt je kracht en leert die in te zetten op passende momenten in het contact met je klanten.

Verkoop niet!

Een Sales Seminar voor iedereen die in contact is met klanten en kláár om de master kneepjes van het verkoopvak éigen te maken. Voor optimale benutting van dit seminar raad ik je aan om de opdrachten uit het gratis 5 stappenplan 'Je laat omzet liggen’ te hebben uitgevoerd en eigen gemaakt. Een interactief Seminar met de focus op de stappen van het verkoopproces in relatie tot houding & gedrag.

20 jaar consultant en inspirator bij toonaangevende bedrijven in Nederland!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!