Gelukkig zakendoen

Word gelukkig in het zaken doen!
Ontdek vrijheid en succes.
Geef jezelf en je bedrijf jouw Spirit.

Word jij wel écht gelukkig van jouw onderneming?

Haal je weinig tot geen voldoening meer uit jouw onderneming? Ben je niet meer zo gelukkig met je bedrijf zoals je was toen je ermee begon? Ervaar je spanning en ben je structureel moe? Kost je bedrijf jou energie, ben je uit je kracht? Dan wordt het nú tijd voor aandacht aan jezelf!

Pas je onderneming aan jouw leven aan en niet jouw leven aan die van je onderneming! Dat vereist moed en ondernemerschap. Sterke ondernemers zijn in staat hun onderneming zodanig te veranderen dat het weer ‘past’. Zij ervaren geluk en succes!

In 6 dagen gelukkig en succesvol

Spreek de spirit in jezelf weer aan, geef het aandacht die het verdient en laat het groeien. De spirit die jou én je onderneming levenskracht en inspiratie geeft. Groeien is het proces van toelaten. Geef jezelf en je onderneming meer ruimte voor verbinding, met jezelf, met elkaar, met de klanten. Geluk in het zaken doen. Succes volgt.

Het programma

Een opbouw van 6 dagen, verspreid over een half jaar. Elke maand 1 volle dag aandacht voor jezelf van 10:00 tot 16:00 uur in de bossen van Ommen. De Flow-methode loopt als rode draad door alle programma-dagen. Elk programma-dag staat er een thema centraal dat bijdraagt aan het realiseren van het hoofddoel: gelukkig zaken doen.

De Flow methode is het opheffen van blokkades waardoor talent gaat stromen, in flow komt. De flow van je gelukkig voelen, op de top van je kunnen, het gevoel hebben dat alles moeíteloos gaat en middenin je kracht staan. Een holistische aanpak die vanuit het vertrouwen in jezelf je authentieke ‘ik' laat ontdekken. Je denken voorbij. Terug naar geluk en kracht, jouw kwaliteit van leven.

Dag 1: Dynamiek van het ondernemen.

Cyclussen, wat zit er in de herhaling en wat is de ordening van chaos.

Dag 2: Eigenschappen van effectief leiderschap.

Waar ligt passie en hoe dat aan te spreken.

Dag 3: Flow en de kunst van het zakendoen.

Het proces van groei.

Dag 4: Hoe werken vriendschappen en relaties.

Het synchroon laten lopen van buik, hart, hoofd.

Dag 5: De kunst van 'not giving a fuck'.

We zijn en doen wat we denken.

Dag 6: Dromen durven doen.

Toeval en intuïtie.

Alleen voor mannen!

Stereotype
Veel mannen zijn opgevoed om aan een stereotype beeld te voldoen: kostwinner, beter zijn dan andere mannen; rationeel, verstandig, daadkrachtig, zelfstandig, oplossingsgericht, de ‘zaken’ onder controle hebben en vooral niet emotioneel of kwetsbaar te zijn.

Zelfbeeld
Door verlies van bijvoorbeeld werkstatus, partner of geld kunnen mannen het idee krijgen niet meer aan dat beeld te voldoen wat kan leiden tot geraakt te zijn in het zelfgevoel van falen en/of machteloosheid.

Kwetsbaarheid
Veel mannen reageren hierop door zichzelf af te wijzen, zichzelf terug te trekken in hun isolement en hun gevoel en kwetsbaarheid af te schermen voor de buitenwereld.

Inzichten
Het als man delen van levenservaringen met andere mannen leidt tot herkenning, erkenning, steun en inzichten. Mannen begrijpen elkaar. Als mannen in verbinding zijn met andere mannen ontstaat er ruimte voor reflectie, om stil te staan bij eigen gedrag, behoeftes, verlangens, overwegingen en keuzes.

Praktische informatie

Agenda:
Dag 1: dinsdag 8 sept 2020; 10-16 uur

Investering:
975 euro ex 21% btw per dag.

Aantal deelnemers:
maximaal 5

Locatie:
Bossen van Ommen

Ja, ik wil me aanmelden voor 'Gelukkig zakendoen'

Versturen

20 jaar trainer en inspirator bij toonaangevende bedrijven in Nederland!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Aanmelden