Jouw bedrijf als kloppend hart

Je wilt een bedrijf waar elke dag enthousiast de bel wordt geluid zodra jouw mensen weer een nieuwe klant hebben gescoord. Dat ze werk niet zien als werk maar als zichzelf. Waar ze mogen zijn wie ze zijn, zich thuis voelen, met elkaar lachen, creëren, persoonlijk ontwikkelen, verbinden, afstemmen, bruggen bouwen en resultaten boeken.

Een bedrijf waar jouw medewerkers zich mede-eigenaren voelen en verlies een onderdeel is van het groeiproces. Waar emoties openlijk worden gedeeld ter bevordering van de samenwerking en het resultaat. Jouw bedrijf als kloppend hart, een organisch geheel.

Zo’n top bedrijf is haalbaar! Ik heb een jaarprogramma ontwikkeld voor mijn bedrijf Shop Academy die dát realiseert. Daar heb ik 20 jaar keihard aan gewerkt, kennis voor opgedaan en in de praktijk getoetst bij een breed scale aan bedrijven. Het jaarprogramma ‘Ga voor Goud’ richt zich op de verbetering van de gastvrijheid, service, samenwerking, sales en leiderschap. Elke bedrijf is uniek en heeft zijn eigen configuratie. Shop Academy denkt daarin mee!

Het op maat gemaakte jaarprogramma koppelen we aan een besloten platvorm waarbinnen diverse modules ter ondersteuning ingericht kunnen zoals: e-learning, psychologische testen, coachen op afstand, onderling delen van kennis en ervaring.

Laat het hart van je bedrijf weer kloppen zoals het ooit geklopt heeft. Doorloop het jaarprogramma!

Download de brochure.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!