Kom maar op met die ongevaccineerden!

Als ik naar de corona ontwikkelingen kijk dan duurt het volgens mij niet lang meer dat ook bij wínkels alleen maar klanten naar binnen mogen op vertoon van een geldige coronapas. Miljoenen ongevaccineerden raken buitengesloten wat resulteert in een heftige daling van het aantal winkelbezoeken met alle financiële gevolgen van dien. Ondernemers, wees niet getreurd. Met een beetje lef en creativiteit ga je meer omzet maken dan ooit tevoren.

‘Ineens’ mogen er miljoenen klanten niet meer naar winkels, ze kunnen nergens terecht. Wees daar als de bliksem bij voordat de concurrentie dat doet. Verplaats je in deze groeiende groep mensen. Hoe voelen zij zich? Help ze. Haal ze uit hun isolement, geef ze persoonlijke aandacht, leg ze in de watten. Je krijgt het duizendvoudige terug. Een mega kans om in één klap een grote groep nieuwe klanten langdurig aan je bedrijf te verbinden.

Denk buiten de lijntjes en zoek de grenzen van de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Als de ongevaccineerden jouw bedrijf niet meer mogen bezoeken, ga dan bij hún op bezoek. Organiseer een gezellig ‘evenement’ voor ongevaccineerden onder de noemer ‘workshop’, want dat is wettelijk wél toegestaan. Of geef een ‘house party’ op locatie bij je klanten, als besloten bijeenkomst. Maak je winkel mobiel en bezoek je ongevaccineerde klanten thuis, verkoop gegarandeerd.

Kom maar op met die ongevaccineerden, er is veel meer mogelijk dan je denkt.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!