Inspireren is het nieuwe leren

‘Wat is er nodig om ondernemers succesvol te laten zijn in de snel veranderende wereld van het klantcontact, en hoe ga ik ze daarbij helpen?’ Die twee vragen stelde ik mezelf vorig jaar nadat in één klap het merendeel van mijn trainingen en seminars werden verplaatst naar 2021 vanwege de corona maatregelen. Ineens had ik extra tijd. Ik besloot te gaan doen wat ik ondernemers adviseer te doen in tijden van crisis. ‘Sta even stil, denk vooruit, doe waar je goed in bent en doe het ánders!

Na ruim 20 jaar honderden verkoopteams en duizenden managers live te mogen hebben geïnspireerd moest ik afgelopen jaar flink schakelen. Live mocht niet meer, juist dat wat ik leuk vind en goed in ben. Oeps, wat nu? Als bijeenkomsten en evenementen niet meer mogen, hoe houden ondernemers hun medewerkers dan betrokken, gemotiveerd en geïnspireerd? Hoe leren ondernemers hun medewerkers dan op een nieuwe manier met klanten te verbinden, de relatie aan te gaan en daarin het verschil te maken met hun concurrenten, juist nu dit zo hard nodig is?

Het antwoord diende zich aan.

Afgelopen jaar heb ik gewerkt aan een online platform dat anders is dan alle anderen, passend bij waar ik goed in ben, inspireren. Een vertrouwelijke leeromgeving waar medewerkers zichzelf ontdekken, zichzelf inspireren, daar waar ze blij van worden, energie van krijgen, waar hun hart sneller van gaat kloppen. Een plek waar medewerkers van en met elkaar leren, ieder op zijn of haar eigen manier en tempo. Waar veilig geëxperimenteerd kan worden met vernieuwde ideeën, fouten geen fouten zijn maar groei, door te delen en te doen.

Het platform geeft richting aan ieders persoonlijke leerweg en is verbonden aan de visie, missie en langetermijndoelen van hun bedrijf.

Nieuwsgierig naar dit unieke platform, ingericht in de huisstijl van je onderneming?

www.shopacademy.nl 

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!