Hoe ik met 2 vingers in mijn neus beter verkoop dan Coolblue.nl

Coolblue is een práchtig voorbeeld hoe slimme techniek wordt ingezet om de klantbehoefte te monitoren, te analyseren en daar vervolgens met slimme algoritmes (berekeningen) op ín te spelen. Daarnaast draaien er op de achtergrond verschillende up- en cross-selling programma’s mee. Het is voor ons als fysieke verkopers bijna oneerlijk om het op te moeten nemen tegen deze krachtige formules die ‘alles weten’ over de klant en hem of haar van top tot teen kunnen analyseren, althans, het internet gedrag.

>>>>> Wist je dat je 25% meer omzet laat liggen? Klik hier <<<<<

Toch kan ik met zekerheid zeggen dat ik het met twee vingers in mijn neus win van deze super slimme techniek. Hoe? Door mijn zintuigen in te zetten, mijn brein te laten kraken, maar vooral door oprecht en vanuit mijn hart klanten te helpen. Dat doet geen computer of robot mij na, hoe slim ze ook zijn! Het is fantastisch hoe de techniek zich ontwikkelt en hoe de komst van het internet ons prachtige nieuwe kansen en inzichten oplevert. Maar dát wat ons méns maakt, is de kráchtigste verkoop techniek óóit!

Luister naar je gevoel, dúrf te vragen en wees authentiek!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!