Één complimentje per dag

Behandel je medewerkers zoals je wilt dat zij de klanten behandelen! Dat geeft een boost aan de positiviteit in je bedrijf. Stel jezelf elke dag de vraag: ‘hoeveel medewerkers heb ik vandaag blij gemaakt?’ Heb je geen medewerkers? Bedenk dan bij elke klant die je helpt: ‘hoe zou ik geholpen willen worden?’, en beloon jezelf met de gedachte ‘dat heb ik goed gedaan.’

Blije medewerkers maken klanten blij met meer omzet tot gevolg. Dat is geen hogere wiskunde maar een simpele natuurwet. Alles wat je positieve aandacht geeft groeit, mits het uit je hart komt zonder iets terug te verwachten. Juist dán ontvang je. De wet van de wederkerigheid. Geef elke dag één complimentje aan elke medewerker of elke klant, en je business groeit als nooit tevoren. Want ook hier geldt weer: Een onderneming runnen, is zorgen dat de klanten jou de omzet gunnen!

Het mooie van deze multiplier is dat hij je niets kost en dat het je naast die extra omzet ook nog eens een heerlijke positieve vibe geeft. Als dat geen knallen wordt in 2020! ;)

Shop Academy -GoudenManager

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!