Durf 'nee' tegen een klant te zeggen!

Het water heeft een aantal keer flink tot aan m’n lippen gestaan, er zelf een paar keer overheen. Ik ging door, want tegen een klant zeg je toch geen ‘nee’? Tot mijn hart overloaded raakte. Ik kwam tot de conclusie dat ik die volle agenda met alle bijbehorende stress niet meer wilde. Maar hoe dan wel? Het antwoord liet een tijdje op zich wachten tot het moment dat..

een ondernemer mij vroeg, ‘wat levert die training mij op?’ Dát was het moment waarop ik wakker werd. Het is niet een training die het meeste rendement oplevert, maar mijn traject, de langdurige samenwerking. Laat ik daar nou onvoldoende tijd voor hebben gehad, want ik zei ‘ja’ tegen al mijn klanten.

Durf ‘nee’ tegen een klant te zeggen, doe ik ook! Daardoor kreeg ik meer tijd om te doen waarin ik het beste ben. Het maakt je blij en het schept ruimte in je hoofd en agenda. Hoog rendement voor jou en je klant! Alsjeblieft, die knaller heb je alvast in je pocket, lekkere start van dit nieuwe jaar! 

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!