Raak je klant, dan rinkelt je kassa

Ben jij één van die retailers die klaagt over het succes van online concurrenten? Wees eerlijk, je hebt gewoon zitten slapen!

Door de technische mogelijkheden van Internet weten online spelers alles over hun klanten: hoe laat ze de webshop bezoeken, waar ze naar kijken, hoe lang ze blijven, waar ze vandaan komen, wat hun koopgedrag is. Sterker nog, zelfs data over relaties, verjaardagen, hobby’s, en dat na een bezoek van enkele seconden.

En jouw personeel? Met een beetje geluk weten ze hoeveel klanten er ongeveer aan het einde van de dag in jouw winkel zijn geweest. Je kunt na deze conclusie klagen over dat machtige Internet of je kunt je afvragen welke kansen je hebt laten liggen en jezelf een flinke knal voor je kop verkopen!

Jouw personeel heeft één groot voordeel ten opzichte van Internet. Zij hebben de exclusieve kans met een klant in verbinding te gaan, in de ogen te kijken en vanuit oprechte interesse 10x meer over de klant te weten te komen dan Google, Facebook en Linkedin bij elkaar! Je hebt een unieke mogelijkheid om klanten te beleven zoals alleen wij mensen dat kunnen.

Onderscheid je met helden op de winkelvloer, blink uit waar geen webshop tegenop kan. Raak je klant, dan rinkelt je kassa!

www.ShopAcademy.nl

Newsletter